Aktiviteter og arrangementer

Her vil du finne en oversikt over arrangementer og aktiviteter som Norsk Roseforening arrangerer. Dette er arrangementer både for de som er medlemmer og for de som ikke er det.

Meld deg inn i Norsk Roseforening!

Kontingenten for enkeltmedlemsskap er kun kr 350,- pr år og for Familiemedlemsskap koster det kr. 500,-. For det får du tilsendt Rosebladet som kommer ut 4 ganger pr år og invitasjon til møter og turer. Medlemskap gir også tilgang til tidligere utgivelser av Rosebladet og andre roseartikler på vår hjemmeside. 

Vi tilbyr også digitalt medlemsskap til kun kr. 200,- per år for enkeltmedlemsskap. Da får du tilgang til Rosebladet via vår nettside.

 

Rosebladet

Rosebladet er et medlemsblad som kommer ut 4 ganger per år og formidler rosestoff, medlemsinformasjon, tips og råd.

Som medlem kan du få tilgang til PDF-versjonen av Rosebladet og til arkivet med tidligere utgaver. PDF-versjonene vil bli lagt ut på nettsiden etter at papirutgaven er sendt til alle medlemmer per post.

Sortsliste for roser og
Hvordan lykkes med roser

Norsk Roseforening har utarbeidet to bøker til deg som interesse i roser - Sortsliste for roser og Hvordan lykkes med roser. Bøkene selges samlet da de kompletterer hverandre. Du vil i Sortslisten få detaljert beskrivelser av over 750 roser og i Hvordan lykkes med roser få nyttig informasjon om planting og stell av roser.